Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Nyheder

Husk frist for ansøgning om AUB-tilskud

Fristen nærmer sig, hvis I i det lokale uddannelsesudvalg har planer om at søge Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag (AUB) om tilskud til jeres praktikpladsopsøgende aktiviteter i industrien ...
09/02/2018

#golærling: Stor opbakning til Industrisamarbejdets Lærlingeindsats

I forbindelse med Lærlingeindsatsen har Industrisamarbejdet besøgt 220 medlemsvirksomheder, som har meldt sig ind i Lærepladsnetværket - og der er yderligere virksomhedsbesøg på programmet.
08/02/2018

Nyt certificeringskursus erstatter Kran C-kurser

Industriens Fællesudvalg (IF) har i godt samarbejde med Arbejdstilsynet, TUR, Efteruddannelsesudvalget BAI, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) og en række virksomheder udviklet et nyt kursus til de mange virksomheder, der i dag benytter Kran C-kurset.
02/02/2018

Nu kan du tage uddannelsen til av-tekniker

Av-branchen er i kraftig vækst, hvilket betyder, at branchen har brug dygtige teknikere, der kan installere audiovisuelle løsninger til konferencer, koncerter, teatre og lignende.
02/02/2018

Nye elektronikkurser giver den nyeste viden om robotter

Elektronikbranchen efterspørger kurser i den nyeste viden inden for robotelektronik. Derfor har Industriens Uddannelser udviklet to nye opdateringskurser til elektronikoperatøruddannede.
25/01/2018

Nyt kursus i pladebearbejdning for den erfarne pladebukker

Tradium har siden uge 47 sidste år udbudt et nyudviklet kursus i pladebearbejdning. Kurset er målrettet den erfarne pladebukker, der skal have yderligere kompetencer inden for 8-aksede maskiner.
25/01/2018

På speeddating med fremtidens procesoperatører

Det er ikke sikkert, at det fører til uddannelsesaftale ved første blik, men 1. marts har virksomheder og procesoperatørlærlinge en god mulighed for at vurdere...
23/01/2018

Industrien har fundet danmarksmestrene

Efter tre dages intens dyst i MCH Messecenter Herning, blev danmarksmestrene på 42 erhvervsuddannelser kåret lørdag. Statsminister Lars Løkke Rasmussen overrakte trofæer til vinderne. Næsten 50.000 besøgende lagde vejen forbi DM i Skills 2018.
20/01/2018

DM i Skills kører for fulde gardiner

I dag, torsdag, begyndte Danmarks største uddannelsesevent, DM i Skills 2018, i MCH Messecenter Herning. Efter en storslået åbningsceremoni fløjtede undervisningsminister Merete Riisgaard op til endnu et danmarksmesterskab for unge på erhvervsuddannelserne – og meget mere.
18/01/2018

Kom tættere på mekanikerkonkurrencen end nogensinde før

Konkurrencestanden for personvognsmekaniker giver i år publikum mulighed for at komme tættere på end nogensinde før.
15/01/2018

På vej til DM i Skills - Magnus er spændt på nye udfordringer

Når DM i Skills skydes i gang den 18. januar i MCH Messecenter Herning, kan man blandt andre opleve danmarksmesterskaberne for automatikteknikere. Den ene af de fire automatikteknikere er Magnus Bach Mikkelsen.
15/01/2018

Industrien har nye demofag med på DM i Skills

I år kan de besøgende opleve tre nye, spændende demonstrationsfag, når DM i Skills skydes i gang torsdag den 18. januar.
12/01/2018

På vej til DM i Skills - Niklas forventer at lære en masse

Når DM i Skills skydes i gang den 18. januar kan man blandt andre opleve 21-årige Niklas Jensen, som stiller op i konkurrencen for karrosseriteknikere. Niklas forventer at lære en masse, og han synes, det er fedt at være blevet udtaget. Industriens Uddannelser har talt med Niklas om forventninger og forberedelser til konkurrencerne.
10/01/2018

På vej til DM i Skills - Carl er vokset op på et smedeværksted

Carl Mandrup Fasmer træner målrettet frem mod DM i Skills. Her ses han med én af de træningsopgaver, som han arbejder med på det træningsforløb...
09/01/2018

Nyt kursus i måleteknik

Et nyt kursus i måleteknik skal sikre pålidelige målinger af høj kvalitet.
08/01/2018

På vej til DM i Skills - Lucas er klar til at dyste

Når DM i Skills skydes i gang den 18. januar, kan man blandt andre opleve den 20-årige frederikshavner Lucas Sander Pedersen, der stiller op i konkurrencen for personvognsmekanikere.
08/01/2018

Mest læste nyheder i 2017

I 2017 var der både stor interesse for at læse om virtual reality, om en ny sekretariatschef til Industriens Fællesudvalg og om deltagerne til WorldSkills og DM i Skills.
04/01/2018

Fra mekaniker til maskiningeniør – Matthias udlever sin indre Georg Gearløs

Utæmmelig nysgerrighed og livslang interesse for elektronik, mekanik og kemi fik Matthias til at læse til maskiningeniør. Med en erhvervsuddannelse som mekaniker i rygsækken havde han en kæmpe fordel på ingeniørstudiet.
04/01/2018