Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Nyheder

Nye kurser til svejsere og smede

Tre nye kurser skal imødekomme jern- og metalindustriens efterspørgsel på kurser til opkvalificering af deres medarbejdere.
10/03/2017

Indstil de dygtigste lærlinge til ML-Prisen

En ting er at være god til sit håndværk. Noget andet er at være en god holdkammerat og kollega. Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen, er en årligt tilbagevendende pris, der uddeles til metalindustriens bedste lærlinge.
10/03/2017

Kursuspakker giver job i industrien

Med de rette kompetencer er der gode muligheder for et job i industrien. Industriens Uddannelser markedsfører lige nu pakker af AMU-kurser, som er målrettet konkrete industrijobs.
09/03/2017

Konference for faglærere og censorer på industrioperatør til maj

Faglærer- og censorkonference for industrioperatøruddannelsen afholdes i år den 10-11. maj på Skanderborg Park Hotel.
06/03/2017

Big Data skal styrke fremtidens industri

Der indsamles data om stort og småt overalt, hvilket potentielt kan give indsigt i voksende tendenser og åbne op for innovative løsninger. Men hvordan kan vi rent faktisk anvende og udnytte al den data? Med erhvervsPhD-projektet ’Service Design for Big Data’ tager Industriens Uddannelser sammen med IT-Universitetet, InnovationsFonden samt Industriens Uddannelses- og Samarbejdsfond et stormskridt ind i fremtiden.
02/03/2017

Sådan skaber uddannelse værdi hos Boehringer Ingelheim

Industriens Uddannelser stiller denne gang skarpt på virksomheden Boehringer Ingelheim, og hører deres bud på, hvordan uddannelse og efteruddannelse skaber værdi – både for dem som virksomhed og for medarbejderne
02/03/2017

Robotkurser udbydes i Østdanmark for første gang

Robotterne i dansk industri er kommet for at blive. Derfor stiger behovet også for kurser, som opkvalificerer produktionsmedarbejderne til at kunne håndtere og programmere robotterne.
27/02/2017

Husk frist for ansøgning om AUB-tilskud

Fristen nærmer sig, hvis I i det lokale uddannelsesudvalg har planer om at søge AUB om tilskud til jeres praktikpladsopsøgende aktiviteter i industrien ...
23/02/2017

Stort fokus på uddannelse i ny overenskomst

Dansk Industri og CO-industri indgik søndag aftale om ny, treårig overenskomst på industriens område. I aftalen er der afsat et historisk stort beløb på 200 millioner kroner blandt andet til at få rykket flere ufaglærte til faglærte.
13/02/2017

Vind chokolade - hjælp os med at gøre iu.dk bedre

Vi ved, at din tid er kostbar. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kan finde de informationer, du har brug for, når du besøger iu.dk.
09/02/2017

Nyt boost til Industriens lean-kørekort

Industriens lean-kørekort giver højere effektivitet og skaber tryghed for den enkelte medarbejder. Det er blandt kernebudskaberne i en ny kampagne...
06/02/2017

Flere end en kvart mio. besøg på amukurs.dk i 2016

2016 blev et godt år for amukurs.dk, som satte ny rekord i antallet af besøg.
03/02/2017

Her er industriens skarpeste lærlinge

Efter tre dages intens konkurrence og adskillige timers votering er industriens vindere af DM i Skills fundet.
30/01/2017

Personvognsmekanikeren Bo vil forstå tingene til bunds

DM i Skills 2017 er lige om hjørnet. Frem til det går løs i Aalborg fra torsdag, stiller Industriens Uddannelser skarpt på flere af deltagerne fra industriens område. Denne gang kan du møde den 23-årige personvognsmekaniker, Bo Egeberg Hansen, der er uddannet hos Tegllund A/S og har gået på HANSENBERG.
24/01/2017

Automatikteknikeren Rasmus: - Jeg ved, hvad jeg kan

Industriens Uddannelser har snakket med nogle af DM i Skills-deltagerne for at høre, hvordan de forbereder sig, hvad de finder mest spændende ved deres uddannelse og hvordan de er blevet så gode. Denne gang har vi snakket med den 22-årige automatiktekniker, Rasmus Aksel Theilmann.
20/01/2017

Procesoperatør og teknisk designer er demofag på Skills

Når DM i Skills løber af stablen fra den 26. januar i Aalborg er hele syv uddannelser under Industriens Uddannelser med. To af uddannelserne er med som såkaldte demonstrationsfag...
19/01/2017

Bliv klogere på industriens fleksible medarbejder

Produktører bliver kaldt ’industriens fleksible medarbejdere’ og 2. marts har industrivirksomheder i København mulighed for at høre mere om, hvad en produktør kan bidrage med.
19/01/2017

DM-deltageren Svend ser frem til presset

Industriens Uddannelser har fået en snak med den 18-årige klejnsmed og DM i Skills-deltager Svend Borup Christophersen om forberedelserne, presset og hvordan han er blevet så god.
18/01/2017

Hands-on gentager succesen på DM i Skills

Over 40.000 besøgende. Så mange forventer DM i Skills, vil lægge vejen forbi, når den landsdækkende konkurrence rammer Gigantium i Aalborg.
16/01/2017

René vil være Danmarks bedste industritekniker

Statsminister Lars Løkke Rasmussen åbner torsdag den 26. januar DM i Skills 2017, der er danmarksmesterskabet for unge på 40 erhvervsuddannelser. Industriens Uddannelser er stærkt repræsenteret, og frem mod DM i Skills stiller vi skarpt på nogle af deltagerne.
13/01/2017

amukurs.dk giver overblik over RKV

På amukurs.dk er det muligt hurtigt at få overblik over, hvornår den nærmeste erhvervsskole tilbyder realkompetencevurdering.
10/01/2017

Produceret af Adapt A/S