Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Hands-on styrker digitale aktiviteter

På hands-on.dk kan de unge ved hjælp af en uddannelsesvælger pejle sig ind på relevante erhvervsuddannelser i industrien

Hands-on-initiativet har netop modtaget en bevilling fra Industriens Uddannelses- og Samarbejdsfond på i alt 1,3 mio. kroner.

Midlerne skal bruges til aktiviteter på DM i Skills 2018 samt til at fortsætte og videreudvikle de digitale aktiviteter, som Hands-on satte i gang i starten af 2016.

DI, Dansk Metal, Teknisk Landsforbund, HK og 3F står bag indsatsen Hands-on, som blev startet i 2013. Den nye bevilling gør det muligt at videreføre indsatsens fokus på, at flere unge og voksne gennemfører en erhvervsuddannelse i industrien.

Møder de unge digitalt

I 2016 gik Hands-on i luften med en ny hjemmeside, som blandt andet opfordrer de unge til at prøve en uddannelsesvælger. Her kan de ved at vælge interesser og ønsker blive anbefalet bestemte erhvervsuddannelser inden for industrien.

Den nye hjemmeside er blevet understøttet af en række digitale aktiviteter. Her kan nævnes en digital kampagne, som har kørt siden november 2017 og givet markant øget trafik til hands-on.dk og masser af synlighed på de sociale medier.

- De unges liv finder i høj grad også sted digitalt, og derfor er det afgørende, at et projekt som Hands-on, der netop har de unge som målgruppe, også er tilstede på de digitale platforme, som de unge bruger, pointerer projektleder af Hands-on Thea Wanning, Industriens Uddannelser.

Med bevillingen kan Hands-on nu udvikle nye elementer til digitale platforme, så som Facebook og Instagram, og derved sikre industriens erhvervsuddannelsers fortsatte synlighed på disse medier.

Største event for erhvervsuddannelser

Hands-on har dertil søgt og fået bevilget midler til at gennemføre aktiviteter på DM i Skills 2018. DM i Skills har årligt op til 60.000 besøgende, og er med sit fokus på erhvervsuddannelsernes et vigtigt forum, når Hands-on skal fortælle om uddannelsesmuligheder i industrien.

12/06/2017