Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Hands-on Tour er startet

Industrien vil i de kommende år mangle faglig arbejdskraft, hvis ikke flere unge og ufaglærte vælger en erhvervsuddannelse. Allerede fra næste år skal der uddannes dobbelt så mange elever på erhvervsuddannelserne, hvis virksomhederne skal have dækket deres behov i 2020. 

For at få flere unge til at vælge en faglig uddannelse i industrien, er Hands-on-karavanen draget på rundtur i Danmark. Hands-on Tour startede i uge 48 i Region Midtjylland, hvor karavanen lagde vejen forbi skoler i Viborg, Herning, Randers, Aarhus og Holstebro.

Hands-on-karavanen består blandt andre af Vild med dans-vinder og Årets Værtstalent 2013, Joakim Ingversen, og tre unge erhvervsskoleelever. De skal gøre eleverne i 8.-10. klasserne opmærksomme på de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver.

Følg Hands-on Tour på Facebook og Instagram

På Facebook er der lavet en helt særlig Hands-on Tour-side, hvor du blandt andet kan se tourplan, film og billeder fra events på touren, læse mere om deltagerne - og så kan du følge Hands-on-barometeret, der måler temperaturen på elevernes syn på erhvervsuddannelserne før og efter hvert besøg. Du kan også se billeder og følge Hands-on-karavanen på Instagram.

Hands-on er en 3-årig kampagneindsats lanceret af DI, Dansk Metal, 3F og HK. Målet er at få flere unge og ufaglærte til at vælge en erhvervsuddannelse i industrien.

04/12/2013