Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Hands-on er ambassadør for Teknologipagten

Hele fire ministre var med til at skyde regeringens Teknologipagt af sted på Experimentarium i København.

Ild, damp, farver, robotter og virtual reality (VR) var nogle af attraktionerne, da fire ministre og repræsentanter fra uddannelsesinstitutioner, arbejdsmarkedets parter, interesseorganisationer m.fl. lancerede regeringens Teknologipagt i slutningen af april.

Formålet med at etablere en Teknologipagt er at sikre, at flere vælger uddannelser, som giver såkaldte STEM-kompetencer. STEM står for science, technology, engineering ogmathematics.

VR-film om industriens erhvervsuddannelser

Også Hands-on projektet var repræsenteret ved lanceringen af pagten, som er udviklet efter hollandsk forbillede. På grund af sit stærke fokus på at få flere til at vælge tekniske erhvervsuddannelser målrettet industrien er Hands-on projektet blevet udnævnt som ambassadør for Teknologipagten.

Hands-on deltog derfor ved lanceringen i Experimentarium med fire VR-film, som hver giver et indblik i hvad det vil sige at tage en erhvervsuddannelse i industrien.


Danske Skoleelevers formand Jakob Bonde Nielsen var blandt gæsterne som prøvede Hands-on’s VR-film.

Hands-on blev startet af DI, Dansk Metal, 3F, HK og Teknisk Landsforbund i 2013. Formålet med projektet er, at flere unge, voksne og virksomheder skal vælge industriens erhvervsuddannelser.

15/05/2018