Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Indstil de dygtigste lærlinge til ML-Prisen


En ting er at være god til sit håndværk. Noget andet er at være en god holdkammerat og kollega.

Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen, er en årligt tilbagevendende pris, der uddeles til de lærlinge, der netop evner både at være så fagligt stærke, at de har opnået topkarakteren 12 ved svendeprøven, men samtidig formår at være gode holdkammerater og kolleger. Det kræver altså både gode faglige og sociale kompetencer, at komme i betragtning til ML-Prisen.

Skal indstilles af både skolen og virksomheden

Har du som virksomhed eller skole lyst til at indstille en lærling til ML-Prisen, kan du gøre det her: Indstillingsformular for virksomheder og skoler

Bemærk: Virksomheden og skolen skal indgive hver sin indstilling af lærlingen, før at denne kommer i betragtning til prisen. Vi anbefaler, derfor at I går i dialog om indstilling, umiddelbart efter den velafsluttede svendeprøve.

Skuemestre, der har deltaget ved lærlingens svendeprøve, kan også indstille. Dog skal lærlingen stadig være indstillet af både virksomheden og skolen, inden denne kommer betragtning: Indstillingsformular for skuemestre

Fristen for at indstille lærlinge til ML-Prisen er fredag den 7. juli 2017. Lærlinge, der har aflagt svendeprøve i perioden fra 1. juli 2016 til 30. juni 2017 kan komme i betragtning.

ML-Prisen 2017 holdes fredag den 29. september 2017 i Den Sorte Diamant - Det Kongelige Bibliotek i København. ML-Prisen uddeles til 25 særligt talentfulde lærlinge, som har de faglige og sociale kompetencer helt i top. Det er 15. år i træk, at ML-Prisen uddeles. Blandt deltagerne ved arrangementet er blandt andre undervisningsminister Merete Riisager.

10/03/2017