Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Kursuspakker giver job i industrien


Med de rette kompetencer er der gode muligheder for et job i industrien. Industriens Uddannelser markedsfører lige nu pakker af AMU-kurser, som er målrettet konkrete industrijobs.

46 kursuspakker målrettet industrien

Kursuspakkerne gør det nemmere for den enkelte ledige at få overblik over jobrettet uddannelse, og er med til at sikre, at virksomhederne har adgang til kvalificeret arbejdskraft.

I alt er der sammensat 46 kursuspakker fra de lister af kurser, som Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) har godkendt på de såkaldte positivlister. Det vil sige, at ledige med ret til seks ugers uddannelse kan tage kurserne.

Pjece og amukurs.dk giver overblik

Jobcentre, VEU-centre samt Dansk Metal og 3F’s a-kasser modtager i disse dage pjecen ’Kursuspakker til dig, der er ledig og gerne vil arbejde i industrien’. Pjecen skaber overblik over kursuspakkerne, så den kan bruges i samtaler med ledige, som ønsker at vide mere om job og uddannelse i industrien.

Kursuspakkerne ligger også lettilgængeligt på amukurs.dk, hvor den enkelte også kan læse mere om kurserne og komme videre til tilmelding.

09/03/2017