Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Nu kan der indstilles til ML-Prisen 2018


Nu er det igen muligt at indstille dygtige lærlinge til Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen, 2018. For at komme i betragtning til hæderen skal lærlingen have opnået topkarakteren 12 til svendeprøven og samtidig have udmærket sig som en god holdkammerat og kollega.

Ved ML-Prisen 2017, der blev afholdt i Den Sorte Diamant i København i september, deltog blandt andre undervisningsministeren i hyldesten af 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge. Torsdag den 27. september 2018 lægger Den Sorte Diamant igen smukke rammer til, når en af de største fejringer af faglært arbejdskraft finder sted for 16. gang i træk.

Her kan du se, hvorfor virksomheden Welltec A/S og erhvervsskolen Mercantec glæder sig over, at netop de havde lærlinge, som var blandt de 25, der modtog ML-Prisen 2017:

Skole og virksomhed skal indstille

Lærlingens erhvervsskole og praktikvirksomhed skal komme med hver deres indstilling i denne formular.

Skuemestre, der har deltaget ved svendeprøven, kan også indstille lærlinge. Skuemesterindstillingerne har udelukkende til formål at understrege lærlingens faglige niveau, og lærlingen kommer derfor først i betragtning, når både erhvervsskolen og praktikvirksomheden er kommet med hver sin indstilling.

Skuemestre kan indstille lærlinge i denne formular.

Lærlinge, der har aflagt svendeprøve i perioden fra den 1. juli 2017 til den 30. juni 2018, kan indstilles til ML-Prisen 2018.

Sidste frist for at komme med indstillinger er fredag den 6. juli 2018.

09/11/2017