Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Tanja Bundesen stopper i IU

Sekretariatschef for Industriens Fællesudvalg Tanja Bundesen har sidste arbejdsdag i Industriens Uddannelser torsdag den 31. august, da hun har fået job som uddannelseschef på NEXT Uddannelse København.

Tanja Bundesen blev ansat i Industriens Uddannelser i august 2006 som nyuddannet cand. scient. adm. fra Aaalborg Universitet, hvor hun havde skrevet speciale om erhvervsuddannelser.

Efter kun knap 1½ år som uddannelseskonsulent i IU blev Tanja konstitueret sekretariatschef for Industriens Fællesudvalg, og i august 2008 blev hun fast sekretariatschef.

I løbet af sine 11 år i Industriens Uddannelser har Tanja blandt andet været en drivende kraft i etablering og løbende udvikling af portalen amukurs.dk, som i dag gør det langt nemmere for brugerne af AMU-kurser at finde relevante kurser inden for blandt andet industrien.

Dertil har Tanja været med til at effektivisere udvalgsarbejdet i IU og sikret, at IU har udviklet sig til en effektiv og omstillingsparat organisation.

Den 1. september starter Tanja som uddannelseschef for industriområdet hos NEXT Uddannelse København. Her skal hun stå i spidsen for at sikre solid uddannelsesdrift og udvikling af medarbejdere inden for industrien.

06/07/2017