Login


Glemt kodeord?
Hvem kan blive bruger?

Hvem kan blive bruger?

For at blive bruger på hjemmesiden kræves en vis tilknytning til et lokalt uddannelsesudvalg, fagligt udvalg eller efteruddannelsesudvalg under Industriens Uddannelser.

Det er ikke nødvendigt at være oprettet som bruger for at anvende hjemmesiden og dens indhold, herunder den elektroniske virksomhedsgodkendelse.

Du kan tilmelde dig Industriens Uddannelsers nyhedsmail her.

Bliv bruger

Brugere får automatisk tilsendt nyhedsmails og får hurtig adgang til de udvalg, de er medlem af eller har interesse i, via forsiden. På udvalgssiderne lægges referater og materialer med relevans for udvalgsmedlemmerne.

Alle udvalgensmedlemmer oprettes automatisk som brugere af hjemmesiden, men manuel tilmelding kan ske ved at udfylde denne formular.

I kommentarfeltet skrives, hvilke områder, der har interesse. Når brugere er godkendt og oprettet, fremsendes automatisk en mail med oplysninger om brugernavn og adgangskode.

Sekretærer og andre interessenter til udvalgene, kan blive bruger ved henvendelse til Industriens Uddannelser på tlf. 33 77 91 11 eller info@industriensuddannelser.dk.