Computer
15 april 2021

Nemmere at finde her og nu-kurser på amukurs.dk

En ny funktion på amukurs.dk gør det nemmere at finde AMU-kurser med start inden for de næste tre uger

Her og nu-funktionen på amukurs.dk er blevet opdateret, så det nu er endnu nemmere at få overblik over relevante AMU-kurser med startdato inden for tre uger. Funktionen er bl.a. velegnet til virksomheder, der med kort varsel skal sende medarbejdere på uddannelse.

Viser brancheinddeling

Den nye her og nu-funktion afspejler nu samme brancheinddeling, som findes på forsiden af amukurs.dk. Det betyder, at det er muligt at filtrere de kurser, man søger frem, i brancheområder. Dermed er det nemmere at få overblik over kurser, som er målrettet forskellige kompetencebehov.

Samtidig er det også blevet lettere at få overblik over startdatoerne for kurserne. Startdatoerne kan ændres ved blot et enkelt klik på en af datosøjlerne.

Endelig er det fortsat muligt at sortere visningen af kurser, så den viser kurser tættest på det postnummer brugeren evt. indtaster, øverst.

Del af en større opgradering

Udviklingen af her og nu-funktionen er en del af en større opgradering af amukurs.dk. Opdateringen betyder bl.a. også, at administrationsmodulet er blevet mere brugervenligt for de efteruddannelsesudvalg, som er tilknyttet kursusportalen.

Det er muligt at søge efter AMU-kurser inden for følgende brancher på amukurs.dk:

  • Industri, mekanik, it og samarbejde
  • Transport og logistik
  • Handel, administration, kommunikation og ledelse
  • Bygge og anlæg
  • Mejeri og jordbrug
  • Tekniske installationer. El, vvs og energi

Alle AMU-kurser kan søges frem via fritekstsøgningen på forsiden.

amukurs.dk

Kontakt os gerne og hør nærmere