Grafisk Uddannelsesudvalg bliver en del af IU

Det betyder, at fra 1. januar 2019 er Grafisk Uddannelsesudvalg et selvstændigt fagligt udvalg i Industriens Uddannelser, og at Grafisk Uddannelsessekretariat lukker.

Beslutningen er grundigt overvejet af udvalget, som ser flere fordele ved fremover at være en del af IU.

- Der er ikke længere grundlag for at opretholde et selvstændigt sekretariat for Grafisk Uddannelsesudvalg, og vi har derfor valgt at lukke sekretariatet. Fremover vil vi købe sekretariatsbistanden fra Industriens Uddannelser, som har erfarne kræfter til rådighed ift. at yde sekretariatsbetjening til et fagligt udvalg, siger formand for Grafisk Uddannelsesudvalg Anders Mosumgaard, Grakom.

Ved at træde ind i IU får Grafisk Uddannelsesudvalg glæde af de processer og services, som IU har udviklet.

- Vi er glade for at have forhandlet os frem til en løsning, som giver os adgang til systemer og processer, vi som en lille organisation ikke har mulighed for at implementere. Det er samtidig vigtigt at understrege, at vi som udvalg bevarer suveræn bestemmelse over vores to erhvervsuddannelser, siger næstformand for Grafisk Uddannelsesudvalg Tina Holm Møller, HK Privat.

Industriens Uddannelser betjener i forvejen otte faglige udvalg og 19 uddannelsesudvalg. Grafisk Uddannelsesudvalg vil blive placeret i den afdeling i IU, som også betjener andre faglige udvalg, såsom Det Faglige Udvalg for Digital Media og Billedmediernes Faglige Udvalg.

- Vores erfaring med sekretariatsbetjening af en række forskellige faglige udvalg betyder, at vi har et stort potentiale for at kunne løse de opgaver, som Grafisk Uddannelsesudvalg kommer med. Vi glæder os meget til at tage imod udvalget og ser frem til at arbejde med deres spændende uddannelser, siger direktør Henrik Amdi Madsen, Industriens Uddannelser.

I forbindelse med lukningen af Grafisk Uddannelsessekretariat må Grafisk Uddannelsesudvalg sige farvel til medarbejderne i sekretariatet.

- Der har igennem årene været ydet en stor og dygtig indsats for uddannelserne i sekretariatet. Vi har haft meget dygtige medarbejdere som er lykkedes med at udvikle og modernisere uddannelserne og senest ikke mindst med at føre dem sikkert igennem det store arbejde med erhvervsuddannelsesreformen, siger Anders Mosumgaard og Tina Holm Møller, formand og næstformand for Grafisk Uddannelsesudvalg.

Det vil fremover være en konsulent i IU, som med assistance fra IU’s administrative medarbejdere og øvrige afdelinger, står for sekretariatsbetjeningen af Grafisk Uddannelsesudvalg.

 

Kontakt os gerne og hør nærmere

Henrik Amdi Madsen

Direktør

Telefon

33 77 91 04

Mobil

21 44 07 65

E-mail

ham@iu.dk