Hands-on styrker indsats med støtte fra Teknologipagten

Midlerne skal styrke den digitale del af kampagnen. Kampagnens overordnede formål er få flere medarbejdere og virksomheder i industrien til at vælge industriens erhvervsuddannelser.

- Med midlerne fra Teknologipagten kan vi forlænge perioden for kampagnen 'Fremtiden er faglært'. Vi kan nå endnu bredere ud, og vi bevarer det momentum, vi har skabt med de foreløbige kampagneaktiviteter, siger Thea Wanning, der er projektleder for Hands-on.

Boost til STEM-kompetencer

Teknologipagten blev stiftet af regeringen i foråret 2018. Formålet med pagten er at styrke Danmarks kompetencer inden for STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Hands-on blev i forbindelse med stiftelsen udnævnt til ambassadør for Teknologipagten.

Udover Hands-on bliver initiativerne Medtech Careers og Engineer the Future også hjulpet økonomisk på vej af Teknologipagten.

- Vi har analyseret markedet og valgt tre forskelligartede succesfulde kampagner ud, som hver især italesætter flere af de STEM-kompetencer, Teknologipagten og TeknologipagtRådet gerne vil give et ekstra løft i 2019. Det er vores forventning, at vi med disse midler giver de tre kampagner et markant boost, der kan hjælpe dem med at nå ud til endnu flere børn, unge og danskere på arbejdsmarkedet i 2019, siger Christian Vintergaard, der er er adm. direktør for Teknologipagten.

Teknologipagten

Fremtiden er faglært

Kontakt os gerne og hør nærmere

Thea Wanning

Kommunikationschef

Telefon

33 77 91 80

Mobil

51 60 00 75

E-mail

twa@iu.dk