Hundredevis af svende indstillet til ML-Prisen 2018

I år hylder metalindustrien de største talenter med Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen, for 16. år i træk. Og det er cremen af cremen, der slipper igennem nåleøjet. 25 statuetter skal fordeles blandt de flere end 270 indstillede, som alle har opnået topkarakteren 12 til svendeprøven.

Der er masser af talent i metalindustrien, og de største bliver traditionen tro hyldet med ML-Prisen. Efter fristen for at indstille blev passeret i begyndelsen af juli, er arbejdet med at udvælge årets 25 prismodtagere nu godt i gang. Industriens Uddannelser har modtaget næsten 450 indstillinger fra skoler, virksomheder og skuemestre. Flere end 270 nyuddannede svende er indstillet til prisen.

En hyldest til det hele talent

For at komme i betragtning til ML-Prisen, er det ikke nok at opnå topkarakter til svendeprøven. Prismodtagerne skal også have udmærket sig som gode holdkammerater og kollegaer. Derfor er ML-Prisen en hyldest til ikke alene det faglige talent, men i den grad en hyldest til det hele talent, som både befinder sig på et meget højt fagligt niveau og evner at være en god holdspiller.

De 25 bronzestatuetter uddeles torsdag den 27. september i Den Sorte Diamant i København. Traditionen tro deltager undervisningsministeren i hyldesten sammen med blandt andre prismodtagernes familier, mestrer og faglærere. For at komme i betragtning til de eftertragtede statuetter, skal svenden både indstilles af praktikvirksomheden og erhvervsskolen.

Industriens Uddannelser varmer op til ML-Prisen 2018 her på iu.dk og vores sociale medier frem til det går løs den 27. september.

Hvad er ML-Prisen?

Kontakt os gerne og hør nærmere

Anne Witt Thomsen

Administrativ medarbejder

Telefon

33 77 91 60

E-mail

awt@iu.dk