Kom tættere på mekanikerkonkurrencen end nogensinde før

Aktiviteterne på standen vil blive formidlet ved hjælp af GoPro-kameraer og streamet til standens skærme, så publikum kan følge med helt ned i detaljen og komme tættere på end nogensinde før.

Kæmpe stand med masser af aktiviteter

Med 168 m2 bliver personvognsmekanikerstanden en af de største konkurrencestande ved dette års DM i Skills. Standen bliver indrettet med fire arbejdsstationer, to i hver ende. Og der bliver god lejlighed for publikum for at følge med i konkurrencedeltagernes arbejde, da "Prøv, mærk og føl"-området er placeret i midten af standen. Det vil give et flow af mennesker igennem standen og samtidig give de besøgende mulighed for at komme helt tæt på de hårdtarbejdende konkurrencedeltagere og se dem fra alle vinkler.

Stemningsbillede fra personvognsmekanikerstanden på DM i Skills i 2017. I år bliver det muligt at følge konkurrencedeltagerne live på standens skærme.

I ”Prøv, mærk og føl”-området kan publikum lære meget mere om uddannelsen til personvognsmekaniker. Der vil være mulighed for at prøve kræfter med den slags opgaver, som udlærte mekanikere udfører. Publikum får også mulighed for at stikke hånden ned i en olietønde og gætte på indholdet. Dygtige unge mekanikere under uddannelse vil fungere som uddannelsesambassadører og kunne vejlede og fortælle om uddannelsen.

På standen kan publikum også møde ældre erfarne mekanikere, som kan fortælle om de formelle ting omkring uddannelsen.

I år skal otte mekanikere i kamp om titlen som Danmarks bedste mekaniker, og konkurrencen er hård, for der er mange dygtige talenter inden for faget.

Program for DM i Skills 2018

Læs mere om SkillsDenmark

Følg os på Facebook

Kontakt os gerne og hør nærmere

Anne Witt Thomsen

Administrativ medarbejder

Telefon

33 77 91 60

E-mail

awt@iu.dk