ML-Prisen 2019 er nu åben for indstillinger

Til september 2019 skal ML-Prisen uddeles for 17. gang. Men ingen ML-Pris uden prismodtagere, og derfor kan der nu indstilles til ML-Prisen 2019.

Ud af de indstillede bliver 25 lærlinge udvalgt til at få ML-Prisen. For at komme i betragtning til hæderen skal lærlingen have opnået 12 til svendeprøven og samtidig have udmærket sig som en god holdkammerat og kollega.

De sidste seks år er ML-Prisen blevet afholdt i Den Sorte Diamant i København. Ved ML-Prisen 2018 deltog beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Se et sammendrag fra ML-Prisen 2018 herunder.

Skole og virksomhed skal indstille

Lærlingens erhvervsskole og praktikvirksomhed skal hver udfylde en indstillingsformular. 

Skuemestre, der har deltaget ved svendeprøven, kan også indstille lærlinge. Skuemesterindstillingerne har udelukkende til formål at understrege lærlingens faglige niveau, og lærlingen kommer derfor først i betragtning, når både erhvervsskolen og praktikvirksomheden er kommet med hver sin indstilling.

Lærlinge, der har aflagt svendeprøve i perioden fra den 1. juli 2018 til den 30. juni 2019, kan indstilles til ML-Prisen 2019. Sidste frist for at komme med indstillinger er 8. juli 2019. 

Om ML-Prisen

Indstil en lærling

Kontakt os gerne og hør nærmere

Anne Witt Thomsen

Administrativ medarbejder

Telefon

33 77 91 60

E-mail

awt@iu.dk