Ny konsulenttjeneste skal hjælpe virksomheder i gang med aftalt uddannelse

Snart ruller Dansk Industri og CO-industris nye opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste ud på de danske landeveje. Tjenesten skal udbrede kendskabet til mulighederne med aftalt uddannelse, som aktuelt er en del af Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst.

Ønsker ledelse og medarbejdere i en virksomhed omfattet af overenskomsterne at arbejde med aftalt uddannelse, kan de selv booke konsulenttjenesten til dialogmøder, hvor de kan få vejledning og sparring om aftalt uddannelse. Vejledningen går også på, hvordan virksomhederne opnår støtte fra Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF), og hvordan de kan få godtgørelse fra det offentlige i forbindelse med de søgte uddannelser.

Konsulenttjenesten består af to erfarne profiler inden for industrien, som kommer til at bruge det meste af deres tid på at rejse rundt i landet for at besøge industrivirksomheder og tale om aftalt uddannelse.

Den ene er Annette Carlsen, der er uddannet klejnsmed. Hun har tidligere været virksomhedskonsulent og afdelingsleder på Syddansk Erhvervsskole.

Den anden er tidligere uddannelseschef på Grundfos, Finn Brøndum, der er faglært elektroniktekniker og har siddet i Industriens Fællesudvalg og flere udviklingsudvalg herunder i Industriens Uddannelser.

En del af industriens overenskomst

Den opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste er en del af den overenskomst, som DI og CO-Industri indgik i 2017.

Kom i gang med aftalt uddannelse

Vil din virksomhed have et møde i kalenderen med konsulenttjenesten?

Book et møde: Ring til IKUF på 33 77 91 30

Læs mere om aftalt uddannelse på ikuf.dk/aftalt.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Annette Lindeman Carlsen

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 35

Mobil

51 96 53 34

E-mail

alc@iu.dk

Finn Brøndum

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 26

Mobil

20 22 41 84

E-mail

fbr@iu.dk