Amukurs.dk er klar med ændringer

Kursusportalen amukurs.dk har siden 7. januar 2019 set lidt anderledes ud end hidtil. Det skyldes en række ændringer i AMU-systemet, der blev besluttet i trepartsaftalen om voksen- og efteruddannelse fra 2017.

Målet med ændringerne er:

  • At gøre AMU-systemet mere fleksibelt og give friere rammer til at kunne tilpasse kurserne til virksomhedernes og medarbejdernes behov
  • At give kursisterne bedre mulighed for at dokumentere deres kompetence ved at indføre afsluttende prøver på offentligt udbudte AMU-kurser

Delmål øger fleksibilitet

Ønsket om mere fleksibilitet har bl.a. betydet, at det bliver muligt at deltage i dele af et AMU-kursus, et såkaldt delmål. Ved delmål deltager kursisten kun i den del af kurset, der er relevant i forhold til kursistens erfaring og de kompetencer, som kursisten skal opnå. Delmål kan samtidig kombineres med andre kurser eller delmål. På den måde bliver der mulighed for fleksibelt at sammensætte kurser, der er tilpasset virksomhedernes og medarbejdernes behov.

Rent visuelt bliver alle kurser på amukurs.dk vist på en anden måde end hidtil. Desuden er søgefunktionen blevet optimeret, så brugeren vil blive præsenteret for endnu flere relevante kurser i forhold til søgeordet. 

Ændringerne på amukurs.dk trådte i kraft 7. januar 2019.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Sarah Wöhliche Pedersen

Kommunikationskonsulent

Telefon

33 77 91 69

Mobil

61 12 53 42

E-mail

swp@iu.dk