Hands-on byder på kaffe, 360-gradersfilm og AR på DM i Skills

De skoleelever, som besøger Hands-on's stand, får mulighed for at se 360-gradersfilm om fire forskellige uddannelser, der er vigtige for danske produktionsvirksomheder.

De fire uddannelser er:

  • Automatiktekniker
  • Teknisk Designer
  • Maskinsnedker
  • Handelsuddannelsen

 

AR-teknologi som trækplaster

Som noget nyt introducerer Hands-on også AR (augmented reality), som er et forholdsvist nyt medie. Ved at bruge AR kan man lægge et virtuelt lag oven på virkeligheden.

På Hands-on’s stand bliver AR brugt som trækplaster for at få flere til at se en video om, hvad uddannelser i industrien giver af muligheder. Men AR er også et medie, som vinder indpas andre steder. I industrien kan det fx bruges i læringssituationer om ny teknologi.

Kaffe til lærere og forældre

Også lærere og forældre er velkomne på Hands-on standen. De har mulighed for at få en god kop kaffe og en snak om erhvervsuddannelser i industrien, mens de unge ser 360-gradersfilm og AR.

Jeg er selv i gang med uddannelsen til klejnsmed, og det er vigtigt for mig at vise, at man sagtens kan være pige i et mandefag
Marie Carmel, klejnsmedelærling

 

Unge lærlinge guider på standen

Uanset om det er 360-gradersfilm, AR eller kaffe, der trækker, vil man på Hands-on standen møde unge, som selv er i gang med en erhvervsuddannelse i industrien. En af dem er Marie Carmel på 19 år. 

- Jeg er i gang med uddannelsen til klejnsmed, og det er vigtigt for mig at vise, at man sagtens kan være pige i et mandefag, fortæller Marie, og fortsætter:

- Og så glæder jeg mig bare rigtig meget til at tale med alle de unge på DM i Skills om, hvad der får dem til at overveje de uddannelser, de gør.

DM i Skills, som er Danmarks største uddannelsesevent, finder sted i Næstved den 4. - 6. april 2019. 

Følg Hands-on på Facebook

Kontakt os gerne og hør nærmere

Thea Wanning

Kommunikationschef

Telefon

33 77 91 80

Mobil

51 60 00 75

E-mail

twa@iu.dk