Husk at indstille din lærling til ML-Prisen 2019

Til september uddeles ML-Prisen for 17. gang til 25 nyudlærte svende inden for metalindustrien. Indstillingsvinduet er stadig åbent, og det er derfor nu, at du skal indstille din lærling til ML-Prisen 2019. Find indstillingsformularen længere nede på siden.

For at komme i betragtning til hæderen skal lærlingen have opnået 12 til svendeprøven og samtidig have udmærket sig som en god holdkammerat og kollega. Blandt alle de indstillede udvælges 25 lærlinge til at få prisen. I 2018 modtog Industriens Uddannelser flere end 450 indstillinger.

Skole og virksomhed skal indstille

Lærlingens erhvervsskole og praktikvirksomhed skal hver især udfylde en indstillingsformular. Skuemestre, der har deltaget ved svendeprøven, kan også indstille lærlinge. Skuemesterindstillingerne kan ikke stå alene og har udelukkende til formål at understrege lærlingens faglige niveau. Lærlingen kommer derfor først i betragtning, når både erhvervsskolen og praktikvirksomheden er kommet med hver deres indstilling.

  • Lærlinge, der har aflagt svendeprøve i perioden fra den 1. juli 2018 til den 30. juni 2019, kan indstilles til ML-Prisen 2019.
  • Sidste frist for at komme med indstillinger er 15. juli 2019 kl. 12. ( Bemærk at fristen er blevet forlænget - det har tidligere været 8.juli 2019)

De sidste seks år er ML-Prisen blevet afholdt i Den Sorte Diamant i København. Ved ML-Prisen 2018 deltog beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

Indstil en lærling

Om ML-Prisen

Se et sammedrag af ML-Prisen 2018 her:

Kontakt os gerne og hør nærmere

Anne Witt Thomsen

Administrativ medarbejder

Telefon

33 77 91 60

E-mail

awt@iu.dk