Nu er det blevet nemmere at kontakte IUs juridiske afdeling

Industriens Uddannelsers afdeling for juridiske anliggender er en del af en ny afdeling med navnet Jura, Administration & It. I den forbindelse er det blevet besluttet, at alle henvendelser til afdelingen fremover skal ske til jura@iu.dk. Mailadresserne uddannelsestid@iu.dk og praktiksted@iu.dk bliver nedlagt.

Fremover skal alle henvendelser vedrørende ændring af uddannelsestid og godkendelse af praktiksteder sendes til jura@iu.dk, som er den mailadresse, der i forvejen bruges til behandling af juridiske opgaver og spørgsmål.

Skoler, virksomheder, elever og samarbejdspartnere skal altså fremover kun forholde sig til én mailadresse, og det bliver dermed nemmere at kommunikere med Industriens Uddannelsers juridiske afdeling.

Alle, der henvender sig via uddannelsestid@iu.dk og praktiksted@iu.dk, vil modtage et autosvar med besked om, at henvendelse fremover skal ske til jura@iu.dk. Alle henvendelser, der sendes til de nedlagte mailadresser, videresendes til jura@iu.dk.

For god ordens skyld skal det oplyses, at henvendelser vedrørende lokale uddannelsesudvalg fortsat skal ske til luu@iu.dk.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Kontakt Team Jura

Telefon:

33 77 91 16

E-mail:

jura@iu.dk