Opsøgende konsulenttjeneste udvides med endnu en chefkonsulent

DI og CO-industri, der står bag Industriens Kompetenceudviklingsfond, har besluttet at intensivere aktiviteten med at rådgivere om uddannelse og kompetenceudvikling af virksomheder inden for industrien. Målet er at understøtte behovet for et kompetenceløft i industrien.

Derfor har Industriens Uddannelser ansat endnu en chefkonsulent til den opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste, så tjenesten nu består af tre konsulenter.

Det nye ansigt på holdet er Peter Høier, der kommer fra en stilling som udviklingschef i et sprogcenter. Peter har erfaring med kompetenceudvikling i det offentlige, hvor han har rådgivet private virksomheder og kommuner. Han har desuden været kontorchef i Undervisningsministeriet, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med "livslang læring" og erhvervsrettede ungdoms- og voksenuddannelser.

Peter Høier har i øvrigt international erfaring fra en ansættelse som arbejdsmarkedsrådgiver på den danske ambassade i Washington, D.C. 

Peter har også erfaring med de faglige udvalgs arbejde, idet han har været repræsentant for HK og LO på uddannelsesområdet. Han er oprindelig uddannet cand.techn.soc. med speciale i "efteruddannelse og industriel omstilling" fra RUC.

Den opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste består af Peter Høier (tv.), Annette Carlsen (mf.) og Finn Brøndum (th.) Foto: Industriens Uddannelser. 

Den opsøgende uddannelseskonsulenttjeneste bruger det meste af deres tid på at rejse rundt i landet for at besøge industrivirksomheder og tale om aftalt uddannelse.

Foruden nu også Peter Høier består konsulenttjenesten af to erfarne profiler indenfor industrien. Den ene er Annette Carlsen, der tidligere har været virksomhedskonsulent og afdelingsleder på Syddansk Erhvervsskole, og er uddannet klejnsmed. Og den anden er tidligere uddannelseschef på Grundfos, Finn Brøndum, der er faglært elektroniktekniker og har siddet i Industriens Fællesudvalg og flere udviklingsudvalg herunder i Industriens Uddannelser.

Annette Lindeman Carlsen

Telefon 33 77 91 35
Mobil 51 96 53 34
E-mail alc@iu.dk

Finn Brøndum

Telefon 33 77 91 26
Mobil 20 22 41 84
E-mail fbr@iu.dk

Peter Høier

Telefon 33 77 91 52 
Mobil 51 52 05 10
E-mail peh@iu.dk