24. apr 2020

Hands-on søger erhvervsskoler som vil profilere sig over for unge

Aktiviteten hedder Hands-on Live, og går i luften efter sommerferien.

En af kerneaktiviteterne i Hands-on Live er en række livestreamede shows, som skal holdes på erhvervsskoler. Elever fra folkeskolens ældste klasser inviteres til at overvære showet, som bliver sendt direkte på YouTube og gamerplatformen Twitch.

Under showet, som bliver hostet af en professionel vært, vil elever fra erhvervsskolen dyste i konkurrencer, som har relation til det fag, de uddanner sig inden for.

Hands-on’s målsætning er at holde 22 livestreamede shows for samlet 2.000 elever som livepublikum og 10.000 elever, der følger med på sociale medier.

Skoler, der lægger hus til Hands-on Live, skal bl.a. kunne huse op til 100 elever og udbyde nogle af de uddannelser, som er en del af Hands-on projektet.

Se hvilke uddannelser der er omfattet af Hands-on

Erhvervsskoler som vil høre mere om projektet og muligheden for at profilere sig i et nytænkende initiativ, som når ud til hele Danmark, kan kontakte Louisa Riesel på 33 77 91 76 eller lri@iu.dk.

Hands-on følger coronasituationen tæt, og vil udvikle konceptet ift. de restriktioner der evt. må være for forsamlinger mm. i efteråret 2020.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Louisa Riesel

Projektkonsulent

Telefon

33 77 91 76

Mobil

21 89 48 00

E-mail

lri@iu.dk