21. maj 2021

IU søger chefkonsulent til arbejde med trepartsaftalen

Industriens Uddannelser søger en erfaren konsulent, der har evner inden for projektledelse, og som skal være med til at drive projekter, der er afledt af den seneste trepartsaftale på erhvervsuddannelsesområdet. 

Med trepartsaftalen, som blev indgået i efteråret 2020, fik de faglige udvalg en markant styrket rolle i arbejdet med skabe flere lærepladser.

Det nye aftaler rummer initiativer til 500 mio. kr. årligt, som skal ”understøtte det lærepladsunderstøttende arbejde, søgning og kvalitet på erhvervsuddannelserne.”

Det er dette arbejde, som den nye chefkonsulent skal være med til at varetage.

Koncepter, projektdesign og afrapportering

I stillingsopslaget lyder det bl.a.

Du skal være med til at udvikle de indsatser, som skal understøtte trepartsaftalens målsætninger. Du kommer til at se på uddannelsesdata, som du kan fortolke og få ideer ud fra. Du skaber koncepter og projektdesigns med formål, milepæle og succeskriterier. Du koordinerer og sikrer fremdrift på mange forskellige projekter og udarbejder løbende afrapporteringer. En del af dit arbejde bliver desuden at supportere uddannelseskonsulenterne i deres dialog med udvalgene og skolerne omkring de enkelte uddannelser.

Se hele jobopslaget her: 

Chefkonsulent til IU 

Kontakt os gerne og hør nærmere

Morten Ørnsholt

Sekretariatschef

Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI)

Telefon

33 77 91 84

Mobil

29 49 45 92

E-mail

moe@iu.dk

Martin Liebing Madsen

Sekretariatschef 

Industriens Fællesudvalg (IF)

Telefon

33 77 91 41

Mobil

21 21 88 16

E-mail

mlm@iu.dk