5. jul 2021

Sidste frist for at indstille til ML-Prisen 2021

Til september uddeler vi Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen, for 19. gang. Men inden da skal prismodtagerne findes, og du har stadig chancen for at indstille en lærling i metalindustrien, der fortjener ekstra anerkendelse for sin indsats gennem uddannelsen. 

Fristen for indstilling udløber 14. juli 2020. 

Indstil en lærling til ML-Prisen

 For at komme i betragtning til ML-Prisen kræver det:  

  • at lærlingen har aflagt svendeprøve i perioden fra 1. juli 2020 til 30. juni 2021
  • at lærlingen har fået 12 til svendeprøven
  • at både lærlingens erhvervsskole og praktikvirksomhed har lavet en motiveret indstilling af lærlingen. Skuemestre, der har deltaget i lærlingens svendeprøve, kan også lave en indstilling, men denne har udelukkende til formål at understrege lærlingens faglige niveau og kan derfor ikke stå alene.

  

En pris med traditioner

ML-Prisen 2020 uddeles d. 2. oktober, og arrangementet foregår traditionen tro i Den Sorte Diamant i København. Det er 18. gang, prisen uddeles, og dagen er altid en festlig begivenhed for både prismodtagere, virksomheder, faglærere og familier. For organisationerne bag prisen, Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne, er det ligeledes en glædelig begivenhed, hvor de sammen med Industriens Uddannelser fejrer metalindustriens nyuddannede talenter med taler, musikalske indslag og noget at skåle i.

Om ML-Prisen

 

Kontakt os gerne og hør nærmere

Anne Witt Thomsen

Administrativ medarbejder

Telefon

33 77 91 60

E-mail

awt@iu.dk