Digital media

Elever animerer på skærm
Elever animerer på skærm
Animation tilføjes tegning

Erhvervsuddannelsen i digital media har som overordnet formål, at eleverne gennem skoleundervisning og praktik opnår viden og færdigheder inden for følgende områder:

  • Animation og modellering af produkt og procesvisualisering.
  • Design, produktion og integration i forbindelse med fremstilling af digitale kommunikationsprodukter, som kan distribueres via forskellige typer af digitale platforme.

Uddannelsen kan afsluttes med et af følgende specialer: Multimedie integrator eller multimedie animator. Der kan tilrettelægges særlige forløb for voksne over 25 år (EUV).

 Billeder venligst udlånt af 3D College

Multimedie integrator

Multimedie integratoren fremstiller og implementerer applikationer og databaser, integration af lyd, video, grafik og tekst til interaktive brugerflader til f.eks. store som små websites, e-handel og i spil.

Der er også forskellige produktionsopgaver, som indeholder udvikling og programmering i både .NET og andre programmeringssprog, skærmdesign, billedbehandling og bearbejdning af forskellige mediefiler til f.eks. streaming. Multimedie integratoren arbejder også med lyd og video.

Bliv godkendt som praktiksted

Fakta om uddannelsen til virksomheder

Se hvilke skoler der udbyder uddannelsen

Uddannelsen giver adgang til disse videregående uddannelser

Multimedie animator

Multimedie animatoren fremstiller avancerede 3D-modeller og -visualiseringer, lyd- og billedproduktion, som bliver animeret til brug i produktpræsentationer, reklamer, spil og tv/film produktion m.m.

Styring og brug af programmer til avanceret animator og kompliceret modellering, overfladekonstruktion og texturering er også en del af opgaverne. Multimedie animatorens kreativitet og fantasi bliver også udfordret.

Bliv godkendt som praktiksted

Fakta om uddannelsen til virksomheder

Se hvilke skoler der udbyder uddannelsen

Uddannelsen giver adgang til disse videregående uddannelser

Kontakt

Alexander Brøndsholm Jensen

Uddannelseskonsulent

Telefon

33 77 91 62

Mobil

21 89 41 72

E-mail

abj@iu.dk