Uge 49 Ml Prisen Optakt
09 december 2021

Nu kan du indstille til ML-Prisen 2022

Vi har nu åbnet for indstillinger til ML-Prisen 2022, som finder sted 30. september 2022. For at komme i betragtning til prisen, skal lærlingen både være indstillet af erhvervsskole og oplæringsvirksomhed.

Indstillingsformularen er nu åben, og vi modtager derfor indstillinger af lærlinge til ML-Prisen 2022. Uddelingen af ML-Prisen, der er en forkortelse af Metalinudstriens Lærlingepris, finder sted 30. september 2022. 

I videoen herunder kan du møde tre ML-Prismodtagere fra 2021 samt en virksomhedsrepræsentant, der siger, at ML-Prisen er for faglærte i industrien, hvad Champions League er for fodboldspillere. 

Find indstillingsformularen længere nede på siden. 

 

De afgørende indstillinger

Følgende kriterier skal opfyldes, for at man kan komme i betragtning til ML-Prisen:

  • Lærlingen skal indstilles både af oplæringsvirksomheden og erhvervsskolen, og begge parter skal udfylde hver deres indstillingsformular.
  • Lærlingen skal have gennemført en uddannelse med tilknytning til Metalindustriens Uddannelsesudvalg med topkarakteren 12 til svendeprøven.
  • Lærlingen skal have udmærket sig som en god kollega og samarbejdspartner undervejs i uddannelsen.

 

Indstil en lærling til ML-Prisen

Skuemestre, der har overværet svendeprøven, kan også indstille en lærling til ML-Prisen, men skuemesterens indstilling kan ikke stå alene. Skuemesterindstillingerne har udelukkende til formål at understrege lærlingens faglige niveau. 

ML-Prisen gives fortrinsvist til lærlinge, der er medlem af Dansk Metal, og som er udlært på en af DI's eller TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemsvirksomheder

Hvem kan indstilles hvornår?

Lærlinge, der aflægger svendeprøve i perioden fra 1. juli 2021 til 30. juni 2022, kan indstilles til ML-Prisen 2022. Indstillingsvinduet lukker 14. juli 2022 kl. 23.59. Vi forventer at give besked primo september 2022. 

Siden 2003 har Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI) i samarbejde med DI, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne uddelt ML-Prisen til 25 nyudlærte svende, der har gennemført en erhvervsuddannelse inden for metalindustrien.

Se liveoptagelsen fra prisoverrækkelsen 2021

Kontakt os gerne og hør nærmere

Anne Witt Thomsen

Administrativ medarbejder

Telefon

33 77 91 60

Mobil

30 90 54 74

E-mail

awt@iu.dk