Lean-kørekortet får en grønnere profil
24 januar 2023

Lean-kørekortet får en grønnere profil

Lean har en vigtig rolle i den grønne omstilling, og lean-kørekortet er nu blevet opdateret, så den grønne omstilling træder tydeligere frem i alle kurser i kørekortet.

AMU Lean-kurserne er efterspurgte, og nu kan endnu flere virksomheder med fordel sende medarbejdere på de fire kurser. Lean-kørekortet er blevet opdateret, så det får en grønnere profil, hvilket er aktuelt for virksomheder, der skal tilpasse sig den grønne omstilling og bl.a. være opmærksomme på deres energiforbrug.

- Det opdaterede lean-kørekort giver medarbejdere i produktionsvirksomheder værktøjer til at minimere spild i hverdagen og spare på ressourcerne, siger Louise Heiberg Lund, chefkonsulent i Industriens Fællesudvalg.

Med lean kørekortet får kursisterne en række værktøjer, som kan være med til at øge effektiviseringen i hverdagen og give deltagerne kompetencer til at håndtere forandringer og kollegaer i forandring.

Lean-kørekortet med det grønne fokus, er en utrolig vigtig brik i virksomhedernes arbejde med den grønne omstilling, lyder det fra udviklingschef ved AMU Syd Ole Møller, der peger på, at der har været en stor efterspørgsel efter netop en grønnere tilgang i lean-kørekortet.

- Mange større virksomheder er allerede godt med, når det handler om den grønne omstilling, men især de mange små og mellemstore virksomheder vil have enorm gavn af at tage lean-kørekortet sammen med de andre AMU-kurser, der arbejder med det grønne mindset, siger Ole Møller, udviklingschef ved AMU SYD.

I 2021 deltog 3410 kursister på lean-kørekortets kurser.

Læs mere og tilmeld dig lean-kørekort kurset her.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Louise Heiberg Lund

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 83

Mobil

42 57 12 57

E-mail

lhl@iu.dk