Handson3
07 juni 2024

Fremtid, teknik og grøn omstilling – ny Hands-on hjemmeside viser mulighederne i industrien

Det er blevet endnu lettere at finde information og blive inspireret til at vælge en erhvervsuddannelse i industrien, når uddannelsessøgende lægger vejen forbi Hands-on.dk.

Hands-on.dk har præsenteret industriens uddannelser gennem mere end ti år. Organisationerne bag Hands-on, Dansk Industri, 3F, Teknisk Landsforbund, HK Privat og Dansk Metal lancerer nu en ny udgave af hjemmesiden, der med inspirerende videoer, konkrete cases og nye fagbeskrivelser præsenterer brugerne for både uddannelser og jobmuligheder i industrien.

Det vil fortsat være muligt at finde faktuelle informationer som uddannelseslængde, trin, specialer m.v. men hjemmesiden viser også, hvordan en uddannelse i industrien er vejen til en grøn og teknisk fremtid.

Konceptet for den nye hjemmeside har fået titlen: Din Fremtid. Teknisk set.

- Vi har glædet os til, at det nye site er gået i luften. Vi håber, at både unge og voksne uddannelsessøgende samt virksomheder og vejledere vil opleve, at sitet på let og visuelt flot vis præsenterer de muligheder, der er med en uddannelse i industrien, siger chefkonsulent i Dansk Industri og medlem af Hands-on projektgruppen igennem fem år, Mette Louise Pedersen.

Hjemmesiden er netop gået i luften, og vi hører gerne både ris og ros for den nye hjemmeside på hands-on@hands-on.dk.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Rasmine Reeh

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 39

Mobil

30 90 12 77

E-mail

rre@iu.dk