Mission og vision

Missionen

Vores eksistensgrundlag - det stabile og bærende

Industriens Uddannelser udvikler fremtidssikrede uddannelser og bidrager dermed til udvikling af industrien og dens medarbejdere.

Visionen

Den tilstand vi stræber efter - det ambitiøse og dynamiske

Vores ejere får dokumenteret, at vores uddannelsesudvikling er værdifuld for brugerne. Vores ejere ser os som det uddannelsessekretariat, der har den højeste standing og som evner at arbejde med både udvikling og drift på en engageret, effektiv og professionel måde.

Vores brugere (virksomheder, nuværende og potentielle medarbejdere på industriens område) udtrykker, at IU’s erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser er attraktive og værdifulde og opfylder deres kompetencebehov.

Vores faglige bidragsydere (udvalgsmedlemmer, LUU medlemmer og skuemestre) er aktivt involveret i IU’s uddannelsesudvikling. De anerkender os for vores måde at forvalte vores uddannelsesansvar på og for vores evne til at samarbejde om at skabe og udvikle attraktive og værdifulde uddannelser.

Vores samarbejdspartnere (skoler, uddannelsessekretariater, ministerier, organisationer, fonde) betragter os som det førende og mest kraftfulde uddannelsessekretariat og peger på os som den mest attraktive samarbejdspartner, når det drejer sig om erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser.

Vores medarbejdere har en dokumenteret høj arbejdsglæde og loyalitet. Medarbejderne værdsætter særligt det daglige arbejde, at vi har et godt omdømme, og at der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi skaber rammerne for at medarbejdernes fulde potentiale frigøres.