Top 10 Nyheder Andet Kvartal
10 juli 2024

De 10 mest læste nyheder fra andet kvartal 2024

Gik du glip af nogle nyheder? Her er vores top 10 mest læste nyheder fra andet kvartal

 1. Plan B viste sig at være det rigtige for Dana
  Dana havde egentlig en plan om at uddanne sig i militæret, men en arbejdsskade spolerede den plan. Dana lyttede derfor til forældrenes råd og gik i gang med en universitetsuddannelse. Det viste sig hurtigt ikke at være den rigtige løsning for hende. I stedet tjekkede hun UddannelsesGuiden ud og her fangede procesoperatøruddannelsen hende. 
  Læs nyheden her
 2. Lastvognsmekaniker Gustav fra Slagelse er fan af mekanik
  Gustav kan som lastvognsmekaniker særligt godt lide processen ved at finde fejl, arbejde på dem og til sidst løse dem. Det føles godt, fortæller Gustav, som ser sig selv arbejde med diagnosticering og vedligeholdelse af lastvognsmaskiner i fremtiden. Til DM i Skills så Gustav frem til opgaverne, og han forberedte sig både hos sin læreplads Scania og i skolen.
  Læs mere her
 3. Nikolajs familie troede, han ville læse på universitetet. I stedet stillede han op til Skills for anden gang
  21-årige Nikolaj Pedersen er industritekniker og dystede i år i disciplinen drejning til DM i Skills. Det var anden gang, Nikolaj stillede op til DM. Siden sidst er han blevet udlært med et 12-tal i svendeprøven. Men placeringen var ikke det vigtigste for Nikolaj – det var hele oplevelserne.
  Læs nyheden her
 4. Mette Hjort-Madsen er ny sekretariatschef for Snedkernes Uddannelser
  Snedkernes Uddannelser har fået ny sekretariatschef. Mette Hjort-Madsen startede i stillingen d. 6. juni.
  Læs nyheden her
 5. Her er industriens nye danmarksmestre 2024
  Efter tre intense konkurrencedage kulminerede dette års DM i Skills lørdag med kåringen af danmarksmestrene i 47 forskellige fag. Se vinderne fra industriens ti konkurrencefag.
  Læs nyheden her
 6. Ny sekretariatschef for Metalindustriens Uddannelsesudvalg
  Metalindustriens Uddannelsesudvalg fik ny sekretariatschef d. 1. juni 2024, da Susanne Bomholt Andersen startede i Industriens Uddannelser.
  Læs nyheden her
 7. Fra skærmen til Hjem-IS-bilen
  Frederik og hans familie var ellevilde med, at Frederik stillede op til DM i Skills 2024. Men for Frederiks venner var det lidt en anden sag, da han fortalte dem, at han skulle til danmarksmesterskaberne. De havde aldrig hørt om DM i Skills, men efter en brandtale af Frederik, er de nu meget imponerede over, at deres kammerat deltog til Skills. Og nu håber Frederik på, at han med sin deltagelse kan få flere til at tale om, hvad de ser i dagligdagen, som grafisk teknikere laver: fx valgplakater eller trykket på Hjem-IS-bilen.
  Læs nyheden her
 8. IU’s guide til DM i Skills 2024
  48 konkurrencefag, 35 demonstrationsfag og mere end 50.000 besøgende på blot få dage. Var det svært at overskue, hvor du skulle starte og slutte til årets største uddannelsesvent? Frygt ej – vi havde lavet en guide til dig.
  Læs nyheden her
 9. Personvognmekaniker Daniel fra Svaneke deltog til DM i Skills: Mit arbejde er min hobby
  Daniel var en af de blot otte personvognsmekanikere, der var sluppet igennem nåleøjet til DM i Skills. Og konkurrenterne skulle stå tidligt op for at vinde over Daniel til danmarksmesterskaberne.
  Læs mere her
 10. Snedkernes Uddannelser og Industriens Uddannelser indgår aftale om sekretariatsbetjening
  Bestyrelsen for Snedkernes Uddannelser har indgået en aftale om sekretariatsbetjening med Industriens Uddannelser. Aftalen betyder, at Snedkernes Uddannelser fremover er en del af Industriens Uddannelser.
  Læs nyheden her

Kontakt os gerne og hør nærmere

Sine Neuchs Thomsen

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 33

Mobil

22 87 83 51

E-mail

st@iu.dk

Marcus Hauerslev Bendtsen

Kommunikationskonsulent

Telefon

33 77 91 20

Mobil

30 90 33 24

E-mail

mhb@iu.dk