Iu Org
26 april 2024

Ny sekretariatschef for Metalindustriens Uddannelsesudvalg

Metalindustriens Uddannelsesudvalg får ny sekretariatschef, når Susanne Bomholt Andersen d. 1. juni 2024 starter i Industriens Uddannelser.

Susanne Bomholt Andersen kommer fra en stilling som sekretariatsleder for Center for Børn og Skole i Frederikssund Kommune. Før det har hun været praktikcenterchef og VEU-centerchef på U/Nord. Dertil har hun erfaring fra ministerier, bl.a. fra Børne- og Undervisningsministeriets kontor for erhvervsuddannelser. Susanne er kandidat i statskundskab, certificeret i projektledelse og har en master i offentlig ledelse.

Susanne

Susanne tilfører dermed lang erfaring fra erhvervsuddannelsesområdet samt stærke kompetencer i ledelse til Industriens Uddannelser og til Metalindustriens Uddannelsesudvalg.

I IU får Susanne ansvar for sekretariatsbetjeningen af Metalindustriens Uddannelsesudvalg og udviklingen af de 21 erhvervsuddannelser og flere end 500 AMU-kurser, som udvalget dækker. Hun får også ledelsesansvar for det team af medarbejdere, der arbejder med uddannelserne.

Susanne træder ind i en ny organisering af Industriens Uddannelser. Den skal sikre en bedre betjening af de 11 faglige udvalg og fire efteruddannelsesudvalg, som Industriens Uddannelser betjener.

Læs mere om organiseringen af Industriens Uddannelser her

Kontakt os gerne og hør nærmere

Martin Liebing Madsen

Afdelingschef

Telefon

33 77 91 41

Mobil

21 21 88 16

E-mail

mlm@iu.dk