Top 10 Nyheder Andet Kvartal
21 oktober 2024

De 10 mest læste nyheder fra tredje kvartal 2024

Gik du glip af nogle nyheder? Her er vores top 10 mest læste nyheder fra tredje kvartal

    1. Danmarks bedste personvognsmekaniker Magnus er klar til WorldSkills: - Mit fag er min hobby – og den slutter ikke kl. 16.
      Personvognsmekaniker Magnus fra Tårs i Nordjylland deltog d. 10. – 15. september i WorldSkills i Lyon. Magnus så frem til, at slutfløjtet lød med lige dele spænding og nerver. Når Magnus ikke er på arbejde eller forbereder sig til WorldSkills, bruger han tiden på at skrue på både motorcykler og biler, for som han siger: – Mit fag er min hobby – og den slutter ikke kl. 16.
      Læs nyheden her
    2. Fra Bjerringbro til Lyon: Sofie går efter medaljer i det sydøstlige FrankrigSofie Nørremark Rasmussen så frem til holdkonkurrencen i mechatronics, men også hele oplevelsen til WorldSkills i Lyon. Hun er taknemmelig for muligheden, som i høj grad skyldes hendes kollegaer fra Grundfos, som har støttet, udfordret og tilladt hende at være nysgerrig. Drømmen var medaljer, men mest af alt er hun stolt af at repræsentere Danmark og automatikteknikere.
      Læs mere her
    3. Her er industriens landshold til WorldSkills 2024
      Industriens konkurrencedeltagere til VM i Skills i Lyon 2024 er nu fundet, og i år er der udtaget flere deltagere fra industrien end nogensinde før. Ni dygtige unge fra industrien skulle nemlig dyste i otte forskellige fag ved dette års VM i Skills, der blev afholdt i Lyon i Frankrig. Se navnene på alle industriens konkurrencedeltagere her.
      Læs mere her
    4. Birgitte kommer med erfaring fra EuroSkills: - Jeg vil vise andre piger, at de kan være med i det her fag
      22-årige Birgitte Brunsgaard Jacobsen stillede op i konkurrencen Heavy Vehicle Technology til EuroSkills i Gdansk sidste år og kom hjem med en Medallion for Excellence om halsen. Erfaringerne med at konkurrere internationalt skulle den konkurrenceglade landbrugsmaskinmekaniker i september afprøve til WorldSkills i Lyon, og hun glædede sig til at komme af sted.
      Læs nyheden her
    5. Træner frem mod WorldSkills: - Der er ikke nok timer i døgnet til en som Kasper
      Industritekniker Kasper Bergmann Mortensen blev sidste år udvalgt til at repræsentere Danmark til WorldSkills i kategorien CNC Milling. Hør ham fortælle om træning og forventninger frem mod mesterskaberne.
      Læs nyheden her
    6. Efter Hands-on’s besøg: Hver femte medarbejder i produktionen har taget grøn efteruddannelse
      Hver femte medarbejder i produktionen på VELUX’ fabrik i Skjern har taget grønt AMU-kursus. Og nu efterspørger de ansatte endnu mere efteruddannelse.
      Læs nyheden her
    7. Metalindustrien sender BossLady til Tyskland
      Jasmin Tengbom Osther skal udstationeres i en måned på den tyske virksomhed Krones i Flensborg. Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI) baner vejen for lærlinges ophold i Tyskland og støtter Jasmin, der får dækket en del udgifter med Erasmus+-midler. Jasmin er desuden rollemodel i diversitetsnetværket BossLadies.
      Læs nyheden her
    8. Lastvognsmekaniker Tobias drømmer om podieplads til WorldSkills
      20-årige Tobias Kjærgaard Madsen kvalificerede sig til WorldSKills, da han vandt DM i Skills i april. Han glædede sig til at lære lastvognsmekanikerdeltagerne fra de andre lande at kende og se, hvordan de arbejder. Og så drømte han om at tage en medalje med hjem.
      Læs nyheden her
    9. ML-prisen 2024 er nu åben for indstillinger
      Vi har nu åbnet for indstillinger til ML-prisen 2024. For at komme i betragtning til prisen skal lærlingen både være indstillet af erhvervsskole og virksomhed.
      Læs nyheden her
    10. Automatiktekniker Magnus gik efter VM fra begyndelsen: Nu er han på landsholdet
      Da Magnus Holmgaard Jørgensen var en lille dreng, kunne han rigtig godt lide at få ting til at virke, og derfor lå det også lidt i kortene at blive automatiktekniker. Efter et flot resultat til DM i Skills gik hans drøm i opfyldelse om at skulle til WorldSkills, og han glædede sig til at være en del af landsholdet og det fællesskab, der følger med.
      Læs nyheden her

 

Kontakt os gerne og hør nærmere

Sine Neuchs Thomsen

Chefkonsulent

Telefon

33 77 91 33

Mobil

22 87 83 51

E-mail

st@iu.dk

Marcus Hauerslev Bendtsen

Kommunikationskonsulent

Telefon

33 77 91 20

Mobil

30 90 33 24

E-mail

mhb@iu.dk