Lockheed Martin 2025

Uge 33 Lockheedmartin Gruppe
Uge 33 Alle Fire Lærling 2
Uge 33 Tre Lærlinge LM

Er jeres lærling en ekstraordinært dygtig industritekniker i Danmark? Og vil I give vedkommende en unik oplevelse på en amerikansk virksomhed? Så har I som virksomhed mulighed for at indstille en lærling til en spændende 6-ugers udstationering med opplæring hos Lockheed Martin, hvor lærlingen vil få indsigt i fremstilling og produktion af F-35 - de nye danske kampfly.

Den amerikanske virksomhed Lockheed Martin tilbyder i samarbejde med Dansk Metal, DI – Dansk Industri og Multicut A/S fire danske industriteknikerlærlinge et praktikophold på 6 uger ved deres produktion i Fort Worth, Texas i maj og juni 2025.

På grund af amerikansk lovgivning skal lærlingen være fyldt 21 år, når opholdet i USA begynder. Derudover skal lærlingen have gennemført Hovedforløb 1.

Herunder finder I link til ansøgningsskemaet, som vi skal have senest den 15. august 2024 sammen med en kort videopræsentation af lærlingen og billeder af nogle produkter, som lærlingen har lavet.

I udfylder formularen elektronisk og sender den sammen med den korte præsentationsvideo via e-mail til Stephanie Fasen på sfa@iu.dk. Hvis der ikke er tilstrækkelig plads i skrivefeltet, skal I vedhæfte en motiveret ansøgning i et separat dokument. Det er vigtigt at inkludere billeder af lærlingens produkter sammen med ansøgningen. 

De fire heldige lærlinge udvælges senest den 2. september 2024. 

LINK TIL SKEMA

I som virksomhed og jeres lærling skal desuden være indstillede på at deltage i interviews og arrangementer i forbindelse med udstationeringen. Det forventes at svare til ca. tre arbejdsdage.

Derudover skal I som virksomhed og lærling være indstillet på, at der indgås en uddannelsesaftale mellem lærling og virksomheden Multicut A/S i udsendelsesperioden. Lærlingen skal være medlem af Dansk Metal, og I som virksomhed skal være medlem af DI.

Endelig forudsætter udsendelse, at lærlingene kan opnå sikkerhedsgodkendelse og visum i USA.