Mest læste nyheder 2020
12 januar 2021

Her er de 10 mest læste nyheder i 2020

Coronasituationen satte sit præg på listen med de ti meste læste nyheder på iu.dk i 2020. Den mest læste nyhed i året der gik handlede om en ny bekendtgørelse, som gav forskellige muligheder for at håndtere svendeprøver og afsluttende prøve under nedlukningen af erhvervsskolerne.

DM i Skills trak en masse læsere til iu.dk i 2020. Både den anden- og tredjemest læste nyhed i året der gik handler om DM i Skills. For hvem blev egentlig vinderne af DM i Skills på industriens område i januar 2020? Find et link til historien længere nede på siden.

- Som skibsmontør har vi altid lært, at vi skal kunne lidt af hvert, og vi er nødt til at være omstillingsparate. Det gælder også for den grønne omstilling, som fylder mere og mere. Det er et af vores mål i virksomheden at gå efter grøn energi, så det er klart, at det fylder noget og er en del af vores tankegang,
Thomas Arvad, lærlingekoordinator for skibsmontørlærlinge på Hvide Sande Shipyard

På en solid midterplacering ligger historien om de to smede Christian og Kevin, som imponerede ”løverne” i tv-programmet Løvens Hule, og gik derfra med en investering på 400.000 kr. 

Tre af de ti mest læste nyheder på iu.dk i 2020 berører Coronasituationen. På en 8. plads ligger historien om, at AMU-kurser kan tages som fjernundervisning, og på en 7. plads ligger den positive historie om, at undervisere og virksomheder samarbejdede om undervisningen under coronanedlukningen i foråret.

På en førsteplads finder man nyheden om den nye bekendtgørelse som Børne- og Undervisningsministeriet udsendte i foråret, for at undgå, at elever på erhvervsuddannelserne blev efterladt i uvished.

Se hele listen med de mest populære nyheder i 2020:

  1. Svendeprøver og afsluttende prøver under covid-19 udbruddet
  2. IU’s guide til DM i Skills
  3. Her er industriens nye danmarksmestre
  4. Hands-on søger erhvervsskoler som vil profilere sig over for unge
  5. WeldingDroid fra Løvens Hule: Som smede er vi professionelle problemknusere
  6. Flere uddannelser har fået nye bekendtgørelser
  7. Undervisere og virksomheder samarbejder om undervisning under coronanedlukning
  8. Tag AMU som fjernundervisning under coronaudbruddet
  9. Faglærerens opskrift på en ML-prismodtager
  10. Nyt katalog gør det nemmere at finde AMU-kurser

Kontakt os gerne og hør nærmere

Alexander Haslund Brøndsholm

Uddannelseskonsulent

Telefon

33 77 91 62

Mobil

21 89 41 72

E-mail

abj@iu.dk