Den Pink Pjece Iu.Dk1
28 april 2023

Nyt AMU-katalog sætter spot på grøn omstilling

Industriens Fællesudvalg (IF) har opdateret AMU-kataloget til ufaglærte og faglærte i industrien. Blandt nyhederne er flere kurser indenfor grøn omstilling og øget digitalisering.

Grønnere og mere digitale måder at producere på kræver forandring, optimering og ikke mindst nye kompetencer og ny adfærd hos medarbejderne.

Arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) er korte kursusforløb målrettet faglærte og ufaglærte medarbejdere i industrien, der løbende skal have deres kompetencer opdateret. Nu har Industriens Fællesudvalg (IF) opdateret AMU-kataloget, der giver et enkelt overblik over AMU-kurser på industriens område.

AMU-kurserne klæder medarbejderne på til alt om sikkerhed, kvalitetsstyring, medarbejder- og teamudvikling, optimering med lean, digitalisering, bæredygtighed og grøn omstilling.

Blandt nyhederne i AMU-kataloget er kurser med fokus på grøn omstilling fx:

Et AMU-kursus koster 134 kr. eller 200 kr. pr. dag for faglærte og ufaglærte. Der er mulighed for at få VEU-godtgørelse på 4.555 kr. pr. uge, hvis kurset foregår i arbejdstiden. Det er også muligt at få tilskud til kost og logi. Alle kurser i kataloget er forhåndsgodkendt til selvvalgt uddannelse i Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF). Alle takster er fra 2023. 

AMU-kataloget findes kan downloades ved at trykke på billedet herunder:

AMU-katalog

Det trykte katalog er sendt ud til alle skoler, der udbyder kurserne i kataloget.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Martin Liebing Madsen

Afdelingschef

Telefon

33 77 91 41

Mobil

21 21 88 16

E-mail

mlm@iu.dk

Louise Heiberg Lund

Sekretariatschef

Telefon

33 77 91 83

Mobil

42 57 12 57

E-mail

lhl@iu.dk